[O1] Szarpnięcia na niskich obrotach.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • prodmg
    Classic
    • 2016
    • 15

Skoro kabel jest wpięty w port lan to oznacza że router pracuje w trybie mostu. Podpięcie komputera do innego portu powinno działać, pod warunkiem że jest on "zarejestrowany" po drugiej stronie kabla biegnącego do routera (Router w trybie mostu musi mieć wyłączony DHCP). Tak więc najpewniej inny komputer nie będzie mógł korzystać.
    Bardzo cwaniacki numer ze strony ISP. Powinni skonfigurować to tak, aby działał w normalnym trybie pracy. Ja bym zrobił factory reset, ustawił mac z komputera oraz ewentualnie skonfigurował stałe IP/Maska/DNS jeśli jest to wymagane. Wówczas to ja bym kontrolował kto się wpina, jakie mam dane dostępowe do AP itp itd.
  • prodmg
    Drive
    • 2013
    • 59

Witam! Mam takie małe pytanie: czy możliwe żeby poduszka - łapa (ta na dole) była uszkodzona mimo że z zewnątrz wygląda nieźle? Mam problem z szarpaniem szczególnie na 2 biegu jak przy niskich obrotach mocno dodam gazu lub tez go puszcze. Wymieniłem poduszkę skrzyni a ta po lewej stronie silnika wg mnie jest ok. Sprzęgło kompletne zmieniłem, świece przewody itp. także zostały już tylko poduszki

Komentarz

Pracuję...